Zakelijk Flirten is een communicatievorm die tot doel in zich heeft om te verbinden. Een verbinding vanuit het hart, waarin je een krachtige emotie achterlaat en de ander en jezelf een goed gevoel geeft. Zakelijk Flirten zorgt voor positiviteit, vertrouwen, openheid en eenheid. Dit zijn de ingrediënten voor effectieve en duurzame samenwerkingen en gelukkige mensen.

De Zakelijk Flirten workshop was voor onze commerciële afdeling een groot succes.

Marlies Tol, Business Manager, Havenbedrijf Rotterdam N.V

Deze workshop laat je ervaren wat ervoor nodig is om tot een succesvolle en duurzame verbinding te komen. Je leert hoe je vanuit wederkerigheid communiceert en de ander een goed gevoel geeft over zichzelf. Door de ander op een raakbare en positieve manier aandacht te geven, creëer je openheid waardoor je de ander uitnodigt om vanuit hetzelfde gevoel met jou in contact te treden. Deze manier van contact maken is de basis voor wezenlijke verbondenheid waarin de ander zich écht betrokken voelt bij jou en jouw project, bedrijf of visie.

De workshop is interactief van aard. Theorie wordt afgewisseld met inzichtgevende praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Wij werken met onze eigen methodiek, die in 10 jaar tijd duizenden mensen inzicht heeft gegeven: Het Flirtmodel. Dit model kent vele diepe lagen en tegelijkertijd laat het in  één oogopslag zien wat ervoor nodig is om succesvol te verbinden. Gegarandeerd verlaat je de workshop met concrete tips, heldere inzichten en een boost van positieve energie.

 


Wat voor onderwerpen komen er aan bod?

  • De 6 stappen die je nodig hebt om succesvol te kunnen verbinden.
  • Het grote geheim van Zakelijk Flirten, dat iedereen vergeet!
  • De do’s and dont’s
  • Onze beproefde methodiek: het Flirtmodel
  • Naast veel nieuwe kennis, vooral ook de ervaring van werkelijke verbondenheid.
  • Antwoord op de meest gestelde vragen als: Hoe ga je om met iemand die niet open staat? Wat te doen als je geen ‘klik’ voelt?

Wat levert het op?

  • Verbonden medewerkers laten de productiviteit van een bedrijf met 20% toenemen. (bron: Corporate Leadership Counsil, 2004)
  • De kans dat een verbonden medewerker het bedrijf verlaat is 87% lager dan bij een niet-verbonden medewerker. (bron: Corporate Leadership Counsil, 2004)

 


Neem contact met ons op    Deel deze pagina: