Ik wil werkplezier verhogen en werkstress verlagen, het geluk wat in ieder mens schuilt op de werkvloer brengen. De werkvloer een plek maken waar mensen zichzelf kunnen zijn en hun liefde delen voor het vak wat ze beoefenen. Oog hebben voor elkaar, voor het team, voor het bedrijf, voor de maatschappij en voor de wereld waarin ze leven en werken.

Suzanne Penning (Owner Flirt Company)

 

Flirt Company bestaat sinds 2004. Met een gepassioneerd team van coaches, trainers en storytellers leren en helpen we bedrijven, organisaties en personen in verbinding te komen met zichzelf en anderen.

Flirt Company wil impact hebben in het leven van mensen door ze weer meer ‘mens’ te laten zijn. Daarom richten wij ons met onze activiteiten met name op de werkvloer, want dat is de plek waar veel mensen het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Wij geloven dat wanneer wij juist daar waar mensen zich vaak verhullen, het voor elkaar kunnen krijgen hen de meest kwetsbare en open versie van zichzelf te zijn, wij grote impact kunnen maken.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat rond de 200 zakelijke workshops per jaar levert, uniek is in particuliere Flirt workshops en aandacht en waardering op de werkvloer brengt door de Meisjes van het Compliment. Daarnaast nemen we teams mee op retreat om de verbondenheid binnen het team en persoonlijke ontwikkeling van ieder individu te vergroten op de werkvloer.


Neem contact met ons op    Deel deze pagina: