Esther, Dineke and Caja have a talent for bringing together a very diverse group around the common goal of being happy.

George, 32 jaar

Zet tenminste 10 van jouw collega’s in dezelfde ruimte samen met 1 storyteller, 1 coach en 1 yogadocent … Wat gebeurt er dan?

Neem deel met je collega’s aan deze 1 Day Intensive voor directe vergroting van de verbondenheid binnen het team, meer openheid onderling en een groei aan vertrouwen in jezelf en de ander.

Het is een pressure-cooker-day, waarin we een perfecte basis bieden voor elke ontwikkeling die je als persoon en als team wilt gaan maken. Je maakt weer even contact met je eigen essentie en het verlangen van jouw ziel. Vanuit de beweging, contact met jezelf, kun je de verdieping met de ander opzoeken.

Pas als je aandacht hebt voor het individu, krijgt een team de kans de werkelijke gezamenlijke potentie aan te spreken.

Wat je kunt verwachten, zijn onderdelen als: yoga, adem, beweging, spelen, delen, waarderen, verbinden, voelen, uitwisselen en ervaren. Logischerwijs werken wij van binnen naar buiten.

Deze dag is perfect wanneer je als bedrijf meer uit je mensen wilt halen. Want ’meer uit mensen’ halen, betekent in eerste instantie ’meer creëren voor de mensen’. En dit zit ’m altijd in de intrinsieke middelen.


 

Wat brengt deze dag?

  • Waarachtige verbondenheid in jezelf en met elkaar
  • Positieve sfeer en een waarderende flow
  • Een grotere openheid naar elkaar
  • Ontwaakt potentieel in jullie team
  • Opnieuw verbonden met dromen en intenties
  • Een basis en opening voor verdere groei, als team en als individu

Wat levert het op?
Pas wanneer een individu wordt voorzien in zijn basisbehoeften van vertrouwen en verbondenheid, zal hij of zij zich succesvol en effectief in zijn werk kunnen bewegen (bron: link)


Neem contact met ons op    Deel deze pagina: