De complimentendag was een succes! Ik zeg dit zowel vanuit mijn eigen gevoel en beleving als ook vanuit de reacties die ik ontvangen heb.

Adri, Stedin

De Meisjes van het Compliment zijn experts op het gebied van communicatie vanuit contact. Vanuit hun achtergrond in de communicatie, psychologie en gedragswetenschappen weten ze als geen ander hoe je een impactvolle boodschap overbrengt.

Met deze expertise zijn zij in staat op elk (business) event een ontspannen en open sfeer te creëren. De basis voor verbinding.
De Meisjes van het Compliment zijn een aangename verrassing voor uw gasten. Met hun opvallende jurken en stralende glimlach weten ze iedereen te betoveren. Niemand ontkomt aan een bijzondere, persoonlijke en onverwachte ontmoeting met de Meisjes!

Dit doen ze:
Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken de complimenten meisjes persoonlijke aandacht aan uw klanten, bezoekers of collega’s en zorgen ze voor een fantastische stemming. Na een ontmoeting met de Meisjes voelen uw gasten zich uniek, aantrekkelijk en bijzonder gewaardeerd. Een gevoel dat nog lang blijft nazingen en een positieve bijdrage levert aan uw evenement. De Meisjes van het Compliment spreken uw gasten, klanten of bezoekers aan op basis van hun uniekheid in plaats van op hun functie. Door het schenken van persoonlijke aandacht en een luisterend oor, weten de Meisjes binnen een mum van tijd wat hun gesprekspartner bijzonder maakt. Hun bevindingen schrijven ze op een bijzondere complimentenkaart en geven dit cadeautje mee. Zo blijft de herinnering aan een goed gevoel nog lang bewaard!

Wat brengen de Meisjes van het Compliment?
Vertrouwen, gunnen en verbinding is alleen mogelijk als uw gasten ook echt persoonlijk contact met anderen (durven te) maken. Ervaring leert echter dat mensen het lastig vinden om op een onbekend persoon af te stappen. Daarbij blijven gesprekken op een (business)event toch nog vaak steken op het niveau van uitwisselen van functie, taken en contactgegevens. Dit is jammer, want deze aanpak is veel minder effectief. Terwijl juist dit soort events een mooie voedingsbodem zijn voor vruchtbare nieuwe samenwerkingen. Op naar openheid en verbinding…!

De Meisjes zijn ondertussen geroemd en geliefd, omdat ze geen rol spelen maar schitteren in hun ja-stand en daardoor iedereen die in aanraking met hen komt, ook verleid om in de stralende ja-stand te komen.

Hier kunt u De Meisjes inzetten:
Op bedrijfs(events), congressen, seminars, beurzen, open dagen, festiviteiten en festivals.

Klik hier voor de eigen website van de meisjes.


Neem contact met ons op    Deel deze pagina: