Het was mooi om te zien hoe anderen zich openstelden en hoe eerlijk de meeste mensen waren. Dat gaf inspiratie en veiligheid hetzelfde te doen.

Renée, 38 jaar

In deze tijd van bijna geen aanraking, geen lijflijk contact is dit het perfecte moment om jezelf een weekend lang veilig te verbinden met anderen en te herbronnen binnen de veilige muren van een heerlijk plattelandsklooster op een uurtje rijden van Utrecht. Laat je verwennen door rust en de beste zorgen van 2 professionele coaches. Keer zondag opgeladen en stralend terug naar de bewoonde wereld.

“GROTE VOORJAARSCHOONMAAK”

De 3 dagen retreats laten je toe, om naar binnen te gaan in jezelf. We checken in op vrijdag om 10 uur en gaan de zondag om 16 uur huiswaarts. Je jaar kan niet beter beginnen door in de lente te zaaien, wat je in de herfst wilt oogsten, je zult door krachtig te delen, te ervaren en te luisteren naar elkaar een solide basis hebben voor het voorjaar. Het retreat is volledig gemaakt om het ontwaken van jezelf te laten ervaren in deze al woelige tijd.

Maak een diepe hart connectie met en de mensen om je heen jezelf

Wij helpen je met nieuwe inzichten en handvatten om jouw zelfontwikkeling en lichaam een boost te geven. Onze aanpak is speels, licht en positief. Jouw persoonlijke reis is het uitgangspunt. Ongeacht ‘niveau’ of ‘ervaring.

Onze retreats gaat verder en dieper dan puur ontspanning. Je zult meer diepgang en zelfliefde ervaren. Je leert hoe je oude en negatieve denkpatronen kunt transformeren naar zelfliefde, kracht en verbinding.

Doordat je dichter bij jezelf komt te staat, kun je beter en kwalitatiever kiezen voor wat je echt blij maakt. Immers wat je aandacht geeft groeit, zo ook je eigen gedachtes en ervaringen.

ERVARING VAN ANOUK, deelnemer 7 Days Retreat 2018 & 3 Days Retreat 2020:

“Meegaan op een retraite voelt als thuiskomen. Suzanne en Dineke vullen elkaar zo mooi aan dat alles samenvalt. Ze geven je een warm, welkom gevoel en zien je ook echt voor wie je bent. Een Heart Connected Retreat is ademen, tot roest komen, jezelf beter leren kennen, spelen, lachen, huilen, dansen en vooral jezelf kunnen zijn. Ik wilde nog lang niet naar huis. Maar eenmaal thuis voelde ik opgeladen en bijna zweven. Het is een echte stagiaire van mij losgemaakt. De retraite is echt een enorme aanrader en ik kan niet wachten tot de volgende keer.”

“DE KRACHT VAN SAMENKOMEN”

EEN ERVARING DIE JE MET JE LEVEN MEEDRAAGT WAARBIJ TEVENS JE IMMUUMSYSTEEM EEN BOOST KRIJGT
De rode draad door dit weekend zijn samenkomen, delen met de ander en ermee te mogen zijn, soulsessions ondersteund met yoga, werken aan het immuunsysteem door de ademtrainingen en wat manifestatie voor jou kan betekenen. We gaan op verantwoorde wijze de ademtrainingen doen. Die werken ondersteunend om op een diep niveau los te laten, ontspanning uit te nodigen, weldaad, rust en ook helderheid. Verder mag je je verwachten: speelse momenten, verdiepende workshops en een vegetarische keuken.

IN ALLE RUST
Het oude klooster ten midden van de Brabantse Bossen is een perfecte mystieke locatie die past bij de energie die we neerzetten met onze retreats. Je voelt je er geborgen en ervaart rust. Het klooster is omgeven door prachtig opbloeiend groen waar je je ook even kunt afzonderen als je die behoefte voelt.

LAAT JE VERWENNEN
Dit weekend hoef je enkel aan jezelf te denken. Niet koken, niet wassen. Geen to-do lijstjes of sociale verplichtingen. Geen autoritten. Stop je voeten lekker onder je billen in de sofa, keuvelen bij een theetje en geniet.

MIJN INVESTERING
595€ voor het hele weekend.

Wanneer je samen met iemand komt, betaal je slechts 545€

Naast het programma zitten ook jouw 2 overnachtingen, thee, koffie met iets lekkers en lunch vrijdag tot en met de lunch zondag en btw inbegrepen in deze prijs.

Wij zullen voor aanvang van het retreat een check bij iedereen doet over gezondheid en aanraking. Daarnaast zijn de kamers ingedeeld volgens de RIVM richtlijnen.

MIJN COACHES
Suzanne: Coach & ademtherapeut

Dineke: Ademtherapeut, yogadocent, hedendaags sjamaan & healer

LUKT HET JE NIET EEN HEEL WEEKEINDE WEG TE GAAN: ONE DAY RETREAT BIEDT MOGELIJKHEDEN
Wie wil kennismaken met de kracht van de adem en kijken wat soulsessions en lichaamswerk betekent voor jou, meldt zich eerst aan voor een one day retreat. Met de groep gaan we een dag op reis, waarbij jouw eigen wens de uitgang is van de dag. De kosten voor een one day retreat zijn 75€. Lunch is voor eigen kosten.


Wat brengt deze retreat?

 • Loskomen van jouw innerlijke verstrikking
 • Verwerking en heling van diepe stukken
 • Langdurig effect wat maanden na de retreat nog doorwerkt
 • Open hart, dat weer liefde kan toelaten
 • Inzichten die rust, berusting en energie geven
 • Helderheid op jouw bestemming in het leven
 • Contact en verbondenheid met je eigen grotere wijsheid

Wat levert het op?

 • Heling en beweging in je intieme relaties (bron: link)
 • Als je vanuit je hart leeft, bevordert dat niet alleen de kwaliteit van je eigen leven, maar het is ook beter voor de hele mensheid (bron: link)

Selecteer een datum

Meld je direct aan
  Deel deze pagina: