Samantha

De retreat was voor mij het grootste cadeau wat ik ooit aan mezelf heb gegeven.

Samantha, deelnemer 7 Days of Happiness

Het meedoen aan het retreat was eigenlijk het gevolg van mijn deelname aan de ONE DAY RETREAT. Deze zondag in Den Haag was de eerste keer in hele lange tijd dat ik weer kon voelen hoe het is om echt mezelf te voelen, los te laten en gewoon te ‘zijn’. Ik was ook al een geruime tijd op zoek naar iets, waar ik niet precies mijn vinger op kon leggen wat het was, maar ik voelde mij incompleet en na deze ONE DAY voelde ik… Als er ergens een grote kans ligt om met mezelf aan de slag te gaan, dan is het 7 DAYS RETREAT wel.

De retreat was voor mij het grootste cadeau wat ik ooit aan mezelf heb gegeven. Een warm bad van liefde en vertrouwen. Vooral heel veel ruimte om te ontdekken en te voelen. Met heel veel aandacht. Een werkelijk cadeau.

Deze reis was voor mij echt de start van heel veel nieuwe dingen. Veel dichterbij bij wie ik wil zijn en hoe ik met mezelf wil omgaan. En secundair hoe ik met anderen mensen om wil gaan en hoe ik wil dat anderen met mij omgaan. Teveel ratio, te weinig gevoel, daar werd ik onrustig van en daardoor voelde ik mij incompleet. De retreat heeft deze onthulling gebracht en hierin verandering gebracht. Ik voelde dus wel van alles maar ik wist niet hoe ik hier mee om kon gaan. De retreat heeft mij de handvatten gegeven om hiermee aan de slag te gaan. Om veel meer van mezelf te houden met alle gevolgen van dien. Want als ik meer van mezelf houd, houd ik meer van het leven en de mensen om mij heen.

 

Stefan

Juist door meer open te staan en te kijken naar wat mensen beweegt bereik je uiteindelijk een duurzamer resultaat.

Stefan, afnemer Meisjes van het Compliment

De aanleiding voor mij om de meisjes te gebruiken was dat ik het belangrijk vindt dat mijn gasten een persoonlijke note meekrijgen als zij ergens welkom worden geheten. Niet is vervelender dan als het altijd allemaal algemeen en zakelijk is. Vooral een ontvangst moet een warm gevoel van welkom betekenen en dat kan alleen maar als je mensen persoonlijk benadert.

Het is voor mij best een ‘buiten-comfortzone-gevoel’. Ik vind het moeilijk om deze manier van aandacht of gevoel te begrijpen. Maar eerlijk is eerlijk, je krijgt er wel veel voor terug. Het feit dat de meisjes wel weten waar ze het over hebben en het toch wel platte zakelijke karakter naar een intiem niveau weten te trekken zorgt ervoor dat alles als bekend aanvoelt. Hierdoor komen mensen al in een warme gemoedstoestand aan.

Het belangrijkste wat ik mensen meegeef is dat zij aandacht moeten hebben voor hun mensen die ergens komen. Als zij deze mensen (klanten, gasten) echt belangrijk vinden en niet alleen als zaalvulling of prestatiemiddel zien, is het van belang de mensen bij de eerste blik al het gevoel van welkom te geven. Een en ander hangt natuurlijk wel van het onderwerp af. Maar niets is fijner dan dat een gast weet en voelt dat hij/zij erbij hoort.

Daar waar ik me bezig houdt met financiën en het niet sociale karakter van werk en de wereld waar je je in begeeft, zijn de meisjes die zorgen dat ik op een andere manier naar mijn mensen kijk. Ik merk ook dat ik het op een geheel andere manier kan beleven en me niet hoef te conformeren naar de maatstaven die een bepaalde sector van je verwacht. Juist door meer open te staan en te kijken naar wat mensen beweegt bereik je uiteindelijk een duurzamer resultaat. Daar draait het allemaal toch een beetje om.

 

Lia

Meer vertrouwen in mezelf, beter leren luisteren naar mijn innerlijke stem.

Lia, deelnemer 7 Days of Happiness

Toen ik bij mijn neef wat foto’s op zijn Facebook pagina zag, was ik meteen enthousiast. Goede locatie, mooi programma. Ik vond het wel weer tijd om met mijn ‘innerlijk ik’ bezig te zijn, op te frissen en nieuwe dingen te gaan leren ten goede van mijzelf. Mijn jaarlijkse potje voor vakantie/reizen/ontwikkelen was al behoorlijk leeg, maar ik ben heel blij dat ik deze investering ook gedaan heb. Wat was het fijn! Zo fijn om te delen en te weten dat echt iedereen iets heeft waar hij of zij mee worstelt, zo mooi om te leren van elkaar, zo heerlijk om te spelen en te lachen, zo inspirerend om te luisteren naar mooie verhalen, zo verrukkelijk om heerlijk te eten, en zo bijzonder om nieuwe dingen, technieken te leren kennen.

Een mooi concept, in het mooie Zuid-Spanje, met dit programma. Heel anders dan andere trainingen. Een verrijking! Wat de 7 DAYS Retreat mij heeft opgeleverd.. Meer vertrouwen in mezelf, beter leren luisteren naar mijn innerlijke stem. De geruststelling dat iedereen z’n worstelingen heeft en ik niet de enige ben. En dat er over praten hele mooie gesprekken oplevert. Dat ik meer wil lachen, ook om mezelf. De kracht van het onbewuste, readings en healings, allemaal gevoed door een fantastische crew.

Verbinding is essentieel, de basis, voeding voor al het moois dat we met elkaar te doen hebben. Echte verbinding geeft energie en laat een mens tot bloei komen. Echt contact raakt. Het is heel mooi dat de Flirt Company zich inzet om mensen zich daar bewust(er) van te laten zijn. Het lijkt me waanzinnig als de FC zich over x jaar kan opheffen omdat extra aandacht voor verbinding niet meer nodig is, omdat het ‘gewoon’ is geworden. Dat we vanuit onszelf stil staan bij onszelf en de ander om daardoor te doen wat eenieder te doen heeft, het eigen pad te volgen.

Via de nieuwsbrief kwam toen de workshop Krachtige Communicatie langs. Dat leek me wel wat. Een waardevolle workshop om bewust te worden van hoe je overkomt en in het leven staat. Spelenderwijs reflecteren, heerlijk!

 

Merel

 

De mensen van Flirt Company belichamen de verbinding die we in de wereld willen brengen.

Merel, Flirt Coach sinds 2015

Heel bevoorrecht voel ik mij om bij Flirt Company te werken, omdat je op een eenvoudige manier en ook een plezier hebbende manier de verbinding tussen mensen en op de werkvloer, daar waar het zo belangrijk is, verstevigd en creëert.  Ik ben dankbaar dat ik mijn steentje hieraan mag bijdragen op deze manier.

Ik denk dat het zo belangrijk is om de verbinding aan te gaan en zo echt contact tussen mensen te hebben, omdat er dan mooie dingen kunnen ontstaan. En dat je als mens helemaal jezelf kunt zijn, juist ook op de werkvloer. Dat je niet volgens bepaalde regels jezelf hoeft voor te doen, maar dat je jezelf bent. En om deze verbinding tussen en in de mens te creëren, daar word ik het meest blij van.

Ik ervaar de mensen van Flirt Company als een soort thuiskomen. Mensen met heel veel kennis en ervaring, die leven en werken vanuit het hart en ook vanuit de authentieke verbinding. De mensen van Flirt Company belichamen de verbinding die we in de wereld willen brengen.

 

Michael

Het is prachtig te zien hoe mensen ‘open gaan’ en vol in hun kracht komen te staan!

Michael, storyteller

Ik geloof met heel mijn hart, ziel en brein in het team en in het product. Met de retreats hebben wij echt iets te brengen waar mensen diep behoefte aan hebben in deze tijd; verbinding met zichzelf en met elkaar. De teamwaarde ligt in dat ieder van ons kan staan in haar/zijn authentieke kracht en kunde; een diversiteit die zo natuurlijk voelt en een prachtige balans brengt. We kunnen en mogen zijn wie we zijn als mens en creëren een omgeving waar de deelnemers uitgenodigd zijn hetzelfde te doen; te zijn van mens tot mens.

Wat mij drijft bij de Flirt Company is het begeleiden van mensen die op de een of andere manier op een kruispunt staan; welke kant ga ik nu op? Waar liggen mijn mogelijkheden? Waar liggen mijn krachten? Het is prachtig te zien hoe mensen ‘open gaan’ en vol in hun kracht komen te staan!

Met Storytelling laat ik mensen als een helicopter boven hun leven vliegen, verbanden te laten zien en zo de schoonheid van hun leven in al zijn facetten weten te waarderen. Ieder leven is magisch interessant en waard verteld te worden; we kunnen zo veel samen beleven en zo veel van elkaars ervaringen leren. Het geeft je inzicht in wie je bent en welk pad er voor jou open ligt.

 

Samir

Tijdens de retreat heb ik een nieuwe familie erbij gekregen! Op straat of in Rotterdam moet ik altijd iemand zijn! En hier heb ik ervaren wat echt liefde is!

Samir, deelnemer 7 Days of Happiness en coach van The Social Effect

 


Deel deze pagina: