De grootste waarde zat ‘m erin dat we als team aan elkaar hebben kunnen uiten wat we missen en waar we behoefte aan hebben en dat dat door jullie gefaciliteerd werd. De oefeningen (ballon, snel dingen pakken uit je huis, het verbinden met de handen) leuk en een goede ijsbreker.

Marjolein

HOE VERBIND JE JE MET ELKAAR IN DEZE TIJD?

In deze nieuwe tijd van online en met zonder lockdown gedeelte van je team offline te werken, heb je als team en leidinggevende verschillende vaardigheden nodig om iemand betrokken bij het werk en fijn aan het werk binnen het team te houden. Hoe kan je je elkaar blijven zien en horen in deze nieuwe manier van werken? Hoe kun je jouw team van verbinding en aansluiting voorzien? Hoe kan je een bijdrage leveren aan het welzijn van de collega’s en ziekteverzuim voorkomen?

Als je (online) werkt binnen een team is erkenning en waardering zeer essentieel, en nu met vrijwel volledig digitaal werken, zonder collega’s is waardering nog essentiëler geworden dan voor de pandemie, immers je treft je collega’s – medewerkers – manager niet meer in de gang of bij de koffiemachine om even te polsen hoe het gaat met bepaalde projecten en de momenten dat je de ander waardering geeft voor het werk valt hierbij weg.

Graag geven wij jou inzichten hoe je met elkaar als team blijft verbinden, waardering en erkenning geeft en word je geïnspireerd om je collega’s die extra boost te geven die soms nodig is. Wie wil er als mens namelijk geen bijdrage leveren aan het welzijn van jouw collega’s en zorgen dat iedereen (online) aangehaakt blijft. Waardering geven is de tool om aan te sluiten en te zorgen dat verbinding zich verder verspreid binnen het team.


Tijdens de sessie zul je inzicht krijgen in onderstaande vragen:

  • Hoe zorg ik voor de juiste balans op de werkvloer voor mezelf en de ander?
  • Hoe kan ik de onderlinge verbinding vergroten in mijn team?
  • Hoe zorg ik dat mijn team gemotiveerd, blij en zonder al te veel stress aan het werk blijft? En hoe zit dit bij mezelf?
  • Hoe zet ik mijn eigen ontspanningsmomenten in als krachtmiddel in contact en verbinding met de ander?
  • Welke handelingen kan ik toevoegen in mijn dagelijkse – wekelijkse of maandelijkse routine om mijn medewerkers aandacht te geven?

Wat levert het op?

 • Verbinding. (bron: link)
 • Geluk. Ter vergelijking: ziek op bed vermindert ons geluk met maar liefst -20% (bron: link)

Selecteer een datum

Meld je direct aan
  Deel deze pagina: