Wat me ook bij zal blijven is de openheid van de groep en dat ik me zo enorm op mijn gemak voelde. Alles viel op zijn plek ineens. Er waren heel veel mooie momenten, echt een week om nooit meer te vergeten!

Jeroen, 38 jaar

 

Deze retreat bestaat uit 7 magische dagen die vol zitten met unieke ervaringen, inspiratie, persoonlijke groei, ontwikkeling, reflectie, verbondenheid, werkelijk genieten, bezieling, vrijheid en memorabele intense momenten.

7 dagen lang verblijf je op één van de meest betoverende plekken op de wereld: Zuid-Spanje. Een ongekend mooie natuur met een magnetische kracht, die voor velen nog onbekend is. Elke dag werken we buiten onder de warme stralen van de zon, ademen we de frisse lucht van de vallei in en voelen we de bedding van de magische energie van Spanje. De innerlijke ontwikkeling die deze retreat biedt gaat gepaard met het grote genieten van de uiterlijke schoonheid van de natuur.

Het programma is speciaal ontwikkeld om je de ware potentie van jouw geluk te laten ervaren. Hiervoor gaan we het landschap van jouw hart, je energie, je lichaam en je adem verkennen. Dit doen we door energetisch lichaamswerk, Transformational Breath, familieopstellingen, inner heartwork, dans, yoga en sjamanistische rituelen. Onze trainers zetten ook hun unieke persoonlijke kwaliteiten in. Verwacht: spelen, visualiseren, mediteren, dromen, lachen, verbinden, delen, verwonderen, ontdekken, plezier hebben, ontspannen, groeien en ontwikkelen.


 

Wat brengt deze retreat?

 • Verdieping van het onderzoek naar jouw levensgeluk
 • Bewustzijn op jouw grote verlangens en dromen en deze in focus brengen
 • Vergroting van veiligheid en vertrouwen in jezelf
 • Een set aan tools die je dagelijks kunt inzetten om het diepe contact met jezelf te voeden
 • Een waanzinnige verbondenheid en liefde voor elkaar en voor jezelf

Wat levert het op?

Deze retreat opent de weg naar jouw hart en haar wijsheid.
Hier volgen een aantal wetenschappelijke feiten wat het oplevert wanneer je meer vanuit het hart gaat leven:

 • Als je vanuit je hart leeft, bevordert dat niet alleen de kwaliteit van je eigen leven, maar het is ook beter voor de hele mensheid (bron: link)
 • Het hart is het orgaan, waarmee we in contact staan met de toekomst. Het autonome zenuwstelsel en met name ons hart, voorvoelt de toekomst en staat ermee in contact (bron: link)
 • Uit divers wetenschappelijk onderzoek blijkt dat onze hartstreek de grootste magnetische straling heeft. Het veld rondom het hart is zo’n 5000 maal sterker dan het veld dat de hersenen uitstraalt. Gevoelens en intenties uit het hart hebben zodoende het grootst mogelijke scheppende effect (bron: link)
 • Het hart kan liefde produceren. Wanneer je mediteert op jouw hart-streek creëer je liefde in je leven en kan het zich manifesteren in jouw buitenwereld (bron: link)

 


Selecteer een datum

Meld je direct aan
  Deel deze pagina: