De Kracht van Mislukken is een training die is ontstaan doordat er in communicatie met een klant iets is fout gegaan. Wat in de eerste instantie natuurlijk voor stress zorgde en bij nader inzien een kans. Twee van onze krachtigste trainingen zijn samengevoegd en de meest krachtige verbindende elementen zijn over gebleven, storytelling en het grote cadeau wat een fout in zich heeft. Deze training heeft als doel om de groep te verbinden, te verbazen en te veranderen. We zorgen voor relativering, vertrouwen, openheid en helderheid binnen het team. Dit zijn de ingrediënten voor effectieve en duurzame samenwerkingen van mensen die in hun volledigheid worden gezien.

Door een communicatie fout is deze training ontwikkeld, wat een succes bleek te zijn!

Deze workshop laat je ervaren wat ervoor nodig is om van een fout tot een succes te komen. Je leert hoe je naar fouten kijkt en deze ombuigt tot een groeikans. Door de ander op een open en positieve manier te benaderen over de mislukkingen in zijn of haar leven, creëer je openheid en groeikansen. Deze manier van contact maken is de basis voor wezenlijke verbondenheid waarin de ander zich écht betrokken voelt bij jou en jouw project, bedrijf of visie, immers fouten maken is menselijk.

De workshop is interactief van aard. Theorie wordt afgewisseld met inzichtgevende praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen en je raakt vervuld met een prachtig verhaal waarin je meer te weten komt over de omgang met fouten en elkaar. Gegarandeerd verlaat je de workshop met concrete tips, heldere inzichten en een boost van positieve energie.

 


Wat voor onderwerpen komen er aan bod?

  • Een verbindend en prachtig verhaal, waardoor je gaat begrijpen wat je doet met een fout als mens.
  • Eye-openers om je fouten om te zetten in groei.
  • Welke methodes wij als mens gebruiken om maar niet naar de fout te hoeven kijken.
  • Welke mindset past bij groei?
  • Naast veel nieuwe kennis, vooral ook de ervaring van werkelijke verbondenheid.
  • Antwoord op de meest gestelde vragen als: Hoe voorkom ik verkramping bij een fout? Welke stappen neem ik om een fout in een ander daglicht te plaatsen?

Wat levert het op?

  • Verbonden medewerkers laten de productiviteit van een bedrijf met 20% toenemen. (bron: Corporate Leadership Counsil, 2004)
  • De kans dat een verbonden medewerker het bedrijf verlaat is 87% lager dan bij een niet-verbonden medewerker. (bron: Corporate Leadership Counsil, 2004)

 


Neem contact met ons op    Deel deze pagina: