Ik wil impact hebben. De werkvloer weer een plek maken waar mensen hun liefde tonen voor het vak, voor elkaar, voor het team, voor het bedrijf, voor de maatschappij en zo de wereld.

Esther Popelier  (Founder Flirt Company)

 

Flirt Company bestaat sinds 2004. Opgericht door Judith Reinsma en inmiddels vol liefde voortgezet door Esther Popelier. Met een gepassioneerd team van coaches, trainers en storytellers leren en helpen we bedrijven, organisaties en personen in verbinding te komen met zichzelf en anderen.

Flirt Company wil impact hebben in het leven van mensen door ze weer meer ‘mens’ te laten zijn. Daarom richten wij ons met onze activiteiten met name op de werkvloer, want dat is de plek waar veel mensen het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Wij geloven dat wanneer wij juist daar waar mensen zich vaak verhullen, het voor elkaar kunnen krijgen hen de meest kwetsbare en open versie van zichzelf te zijn, wij grote impact kunnen maken.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat rond de 200 zakelijke workshops per jaar levert, uniek is in particuliere Flirt workshops en daarnaast vier boeken en een heus Flirtspel heeft uitgebracht. Ook nu zijn we nog bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten, want we zien overal kansen om de wereld een stukje menselijker te maken.


Neem contact met ons op


Deel deze pagina: