Door alle drukte, hectiek en de dagelijkse dingen vergeet je soms aandacht aan jezelf te geven en echt naar jezelf te kijken. Dat vond ik te gek om weer even te voelen en dat gevoel wil ik vasthouden, zodat ik goed mijn eigen koers blijf varen.

Jolanda, 30 jaar

In deze unieke workshop worden de krachten van een Flirtcoach gebundeld met een Boks-expert. Het zal je verrassen in hoeverre het gedrag wat je vertoont in de vechtkunst een overlap heeft met het gedrag wat je vertoont wanneer je jezelf wilt verbinden.

Wat vertelt jouw non-verbale communicatie een ander? Hoe neem jij ruimte in? Hoe gebruik je jouw houding, jouw contactmakers?

Het is een praktische workshop, waarin we gaan werken met diverse inzichten uit het veld van de non-verbale communicatie. Mogelijk ben je op de hoogte van een aantal inzichten, mogelijk niet. Echter het werkelijke succes van deze inzichten komt met het ervaren ervan en het kunnen integreren in je lichaam.

Het lichaam liegt niet. Het effect ervan ook niet. Bovendien leidt lichaamsbewustzijn tot de meest impactvolle vorm van zelfreflectie.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een waanzinnige dosis energie en straal je levendigheid uit. Je ervaart niet alleen meer zelfvertrouwen, je weet ook hoe je dat in het vervolg bij jezelf kunt aanboren. Vanzelfsprekend is er veel ruimte voor je persoonlijke vragen en ervaringen.


Wat voor onderwerpen komen er aan bod?

  • Succes van elke communicatie hangt af van de mate waarin er ‘contact’ wordt ervaren
  • Of er contact kan worden gemaakt, hangt in 90% van de gevallen van jouw ja-stand af
  • Jouw ja-stand is altijd zichtbaar en voelbaar in jouw non-verbale communicatie
  • De keuzes die je hebt om invloed uit te oefenen in contact

Wat is er uniek aan deze workshop?

  • Je stapt in de huid van een bokser met bokshandschoenen aan. Hierin word je professioneel begeleid
  • Je leert het veld van non-verbale communicatie kennen vanuit een nieuw gezichtspunt
  • Je ontdekt meer over non-verbale communicatie in deze workshop dan velen doen in een heel jaar

 


Selecteer een datum

Meld je direct aan
    Deel deze pagina: