Chantal Dentro
Senior Trainer

“Wie ik ben? Een vrolijke, enthousiaste sping-in-het-veld! Die het liefst in contact is met andere mensen, graag het maximale uit zichzelf en uit anderen haalt en die doet wat haar hart zich ingeeft.

Zo ben ik ook bij de Flirt Company terecht gekomen. De positieve insteek in zowel de communicatie naar buiten als in de trainingen past ontzettend goed bij mij. Bij de Flirt Company kan ik (in teksten) prikkelen, uitdagen en al mijn creativiteit kwijt. Van artikelen zoals ‘Complimenten als smeerolie voor je bedrijf’ en ‘De flirtpogingen van Thijs’ gaat mijn hart sneller kloppen.

Ik vind het een uitdaging om anderen te helpen met hun persoonlijke of professionele groei. Het is mooi om te zien dat mensen tijdens een training inzicht krijgen in hun eigen gedrag. En erachter komen wat wel en wat niet werkt. Ik reik ze graag de handvaten aan om dit effectief bij te sturen. Met als resultaat verbindend kunnen communiceren, makkelijker contact kunnen leggen en in staat zijn relaties op te bouwen op basis van vertrouwen. En in the end: succesvoller kunnen zijn in hun (professionele) leven!

Verder ben ik een levensgenieter die van lekker eten, goede muziek en uitwaaien op het strand houdt. En die met heel veel plezier in de regenplassen stampt met mijn zoon Joep! ” 

 


Deel deze pagina: