Ik heb intens van deze dag en van iedereen genoten! Ik voelde mij weer even kind… zorgeloos en vrij.

Selvi, 42 jaar

‘One Day Retreat’ is een hele dag workshop. Deze dag kun je zien als een voorproefje van onze 3 daagse of 7 daagse retreat maar is ook perfect om in 1 dag meer verdieping in je leven te verwelkomen!

Gemiddeld genomen leven wij als mensen 90% van de tijd van ons bestaan bewust en/of onbewust in angst: dit is van onze oorsprong zo geprogrammeerd, zodat we kunnen overleven en jagen. Nu uit zich dat in een kwetterend hoofd, een stevige innerlijke criticus wat goed en fout gaat en belangen van de mensen om je heen. Hoe zou het zijn om vaker in de gelukkige staat te leven door simpele maar doeltreffende tools in handen te krijgen en daardoor ook gelukkiger in het leven te kunnen staan?

Dit is mogelijk: We zullen op de ‘One Day Retreat’ van binnen naar buiten werken, vanuit jouw basis naar je hoofd en eindigen bij het hart. Het is een pressure-cooker-day, waarin we jou in 1 dag terugbrengen naar je eigen essentie met 1 belofte: Meer geluk ervaren!


Wat brengt deze ene dag?

  • Door de ademtraining een rustig hoofd en loslaten van ballast die je niet meer dient
  • Echte verbondenheid met jezelf en de mensen om je heen
  • Veel goede energie
  • Open houding waardoor je meer uit het leven haalt
  • Focus op wat je dient en wat je gelukkig maakt

 

Wat levert het op?

  • Deelname aan deze dag, levert 90% meer geluk op dan overige bezigheden als winkelen, werken, social media, studeren of zelfs lezen (bron: link)

 


Selecteer een datum

Meld je direct aan
    Deel deze pagina: