De grootste waarde zat ‘m erin dat we als team aan elkaar hebben kunnen uiten wat we missen en waar we behoefte aan hebben en dat dat door jullie gefaciliteerd werd. De oefeningen (ballon, snel dingen pakken uit je huis, het verbinden met de handen) leuk en een goede ijsbreker.

Marjolein

HOE VERBIND JE JE MET ELKAAR IN DEZE TIJD?

Op 9 juni organiseren wij een webinar over Zakelijk Verbinden. Vooral in tijden die voor iedereen nieuw en onzeker zijn, wil je als bedrijf of onderneming zichtbaar, sterk en verbindend communiceren met klanten en relaties. Vooral daar waar de medewerkers thuis aan het werk zijn gebleven of met aanpassingen straks weer aan het werk op de werkvloer kunnen gaan.
Transparante communicatie over wat je doet en verwacht, maar ook wat je nog niet weet, zorgt voor verbinding en saamhorigheid. Verbinding is essentieel in deze tijd, waarin we op een andere manier met elkaar samenwerken.

We missen daardoor de non-verbale communicatie in gesprekken. Je aandacht richten blijkt essentieel, maar hoe doe je dat? Hoe verhoog je de kwaliteit van de gesprekken die je voert? Hoe kun je je zakelijk verbinden met de klanten en relaties die je nu niet meer live ontmoet? Hoe kun je jouw persoonlijke kwaliteit van spreken en luisteren aanpassen? Wat blijkt? Een online gesprek is vaak persoonlijker en de weerstand komt sneller naar boven, hoe werkt dit? Wat gebeurt er in een online gesprek en welke onderdelen missen er?

Aan de hand van eigen vraagstukken gaan we in kleine groepjes in ‘breakout rooms’ met elkaar in gesprek en komen we tot een oplossing die voor jou en je organisatie werkt. Het webinar is gratis en je kunt je inschrijven door je via de site of via het event aan te melden.


Wat voor onderwerpen komen er aan bod?

  • Hoe verbinden we ons in deze tijd met elkaar?
  • Wat missen we bij online meetings?
  • Hoe ga je om met weerstand?

Wat levert het op?

  • Verbinding. (bron: link)
  • Geluk. Ter vergelijking: ziek op bed vermindert ons geluk met maar liefst -20% (bron: link)

Selecteer een datum

Meld je direct aan
Deel deze pagina: