Flirt Company Tineke

Tineke Ridderhof
Flirtcoach – Trainer

“Ik zie mezelf als gepassioneerd, eerlijk en doortastend. Deze eigenschappen komen tijdens mijn werk goed van pas. Prikkelende vragen stellen, compassie tonen, delen van kennis en inzicht, eerlijke feedback geven, het zijn allemaal tools die ik inzet om mensen te laten ontdekken wat ze echt willen in het leven en hoe ze dit inzicht om kunnen zetten naar concrete resultaten!

Als arbeidspsycholoog heb ik gewerkt met mensen die even helemaal vastliepen in hun leven. Het geeft mij veel energie als ik iemand kan ondersteunen bij het hervinden van zijn innerlijke kracht, passies en drijfveren. Heerlijk als iemand na een moeilijke periode weer kan stralen en lachen. Omdat ik op verschillende manieren wil bijdragen aan de groei en het levensgeluk van mensen, en zelf ook continue wil blijven leren, heb ik mij de afgelopen jaren als trainer en coach ontwikkeld. De samenwerking met The Flirt Company is als een cadeautje. De thema’s contact maken, verbinden, verleiden en openheid sluiten helemaal aan bij wie ik ben en hoe ik in het leven sta.

Rennen en stilstaan, gevend leven, ervaren wat er is, ontdekken wat er nog meer mogelijk is, risico’s durven nemen, vallen en opstaan, stralen en genieten!! Dat omschrijft mijn leven!”

 


Deel deze pagina: