Flirt Company - Suzanne

Suzanne Remmerswaal Penning
Flirtcoach

Wanneer ik mezelf moet omschrijven zie ik een stralende liefdevolle warme vrouw met wie je kan lachen, grenzen aftasten, serieus zijn en gek kan doen.

Mijn persoonlijke blauwdruk bestaat uit liefde delen, geven-uitdelen, eerlijk zijn, verbindingen maken, directheid, maar ook uit enorme hang om praktisch creatief met het zakelijke te verbinden.

Ik leef om mensen te laten voelen wie ze zijn, deze reflectie als spiegel werkt voor sommige mensen bevrijdend, confronterend en voor velen verhelderend. Door helder en duidelijk te communiceren en eerlijk te zijn, ervaren veel mensen mij als een zonnetje in huis met een heldere boodschap.

Mijn kennis put ik uit jarenlang praktische verbindingen te hebben gemaakt met allerlei soorten mensen als producent in het zakelijke en creatieve veld. Door de functies die ik binnen de zakelijke werk heb vervuld kan ik de verbinding goed maken met mensen op de werkvloer, maar ook in de top van een bedrijf.

Mijn werkveld is van marketingcommunicatie specialist (waarvoor ik ook opgeleid ben) in de jaren uitgegroeid tot campagne bedenker en producent. Mijn passie en hart heb ik kunnen volgen door mij als coach te kunnen inzetten op het werkveld waarin het praktische-zakelijke letterlijk verbonden wordt met het onbewuste-emotionele.

Mijn levensdoel is raken en verbinden, in alle vormen. Ik ben zeer trots en blij dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken. Hopelijk tot snel in een workshop.

 


Deel deze pagina: