Flirt Company Esther & Dorus

Esther Popelier
Flirtcoach – Founder

 

Als ik mijzelf zou mogen omschrijven, dan denk ik graag aan woorden als ambitieus, vrolijk, intens, open, zacht, krachtig, nieuwsgierig, een dromer, een speler, passievol, verantwoordelijk… En in mijn werk probeer ik deze woorden dagelijks realiteit te maken. Nu voel ik mij ontzettend bevoorrecht dat mijn dagelijkse praktijk bestaat uit thema’s waar ik vanuit mijn hart mee verbonden ben.

Al vanaf dat ik een klein meisje ben, heb ik een soort weten dat er meer is. Van daaruit ben ik altijd een soort zoekende naar de diepere waarheid, in het moment, in werk, in de mensen die ik ontmoet, in mijn gevoelsleven, in mijn ervaringen en relaties.

Het lag al vrij snel voor de hand dat mijn studierichting de kant op zou gaan van het ‘mens-weten’. Eerst Communicatie gestudeerd en later gedragswetenschappen. Uiteindelijk afgestudeerd als Socioloog met als onderwerp: Flirten en de communicatie tussen mannen en vrouwen.

Het dieper weten heeft ruimte gemaakt voor een grote wens om impact te hebben in mijn werk. Concreet betekent dit dat in alle trainingen / workshops die ik verzorg: echtheid, openheid en kwetsbaarheid als basis dienen om te groeien, te leren, te inspireren en natuurlijk te verbinden!

In alle lagen houd ik van verbinden. Het liefst met alles en iedereen. Ik voel me een vlinder en fladder graag rond. Maar mijn thuis biedt mij rust en focus. Helder is het woord wat mijn esthetiek beschrijft, maar ook mijn communicatie en trainingen.

Ik hoop nog volop te groeien en te ontwikkelen… letterlijk ook te ontwikkelen, want een creatief sociaal entrepreneur ben ik toch wel. Van kinderen word ik oprecht vrolijk. Het kost mij ook niet veel moeite om er af en toe weer eens één te zijn. Ik houd van creativiteit, speelsheid en ondeugd. Ik hoop op veel positieve avonturen in ons heerlijke land maar ook zeker meer in de wereld. Ik sta open…!

Mijn persoonlijke missie: Ik wil leven! Ten volste genieten, ervaren samen met anderen. Ik wil open zijn, mezelf verwonderen, leren en inspireren.

 


Deel deze pagina: