Dineke Faas
Yogadocent, Sjamaan, Dramacoach

Mijn leven draait om inspireren, geven, contact maken, delen, bekrachtigen, stralen, voelen, open breken, vliegen en landen. Gelukkig kan ik in mijn werk al deze passies kwijt.

Na het volgen van de Rotterdamse Dansacademie en het behalen van mijn diploma aan de Acteerschool de Trap ben ik me gaan verdiepen in Yoga. Ik ben een persoon van uiterste ik kan zowel expressief naar buiten zijn in mijn performance werk waarin ik zing, dans en acteer als introvert als ik mediteer en yoga doe.

De uitdaging ligt er bij mij ook in om mensen zowel open te maken en zichzelf durven te laten zien in al hun kleuren maar ze net zo goed door middel van yoga en bewustzijnstrainingen naar binnen te brengen en thuis te laten komen bij hun kern.

Werken voor de Flirt Company sluit goed aan bij mijn werkveld. Ze noemen me ook wel eens de creatieve duizendpoot, omdat ik me altijd laat bewegen door wat er op me afkomt in het leven en daaraan vorm geef. Elke dag is een cadeautje wat je uit kunt pakken. Ik hoop in ieder geval als coach en workshopbegeleidster via de Flirt Company vele cadeautjes te mogen uitdelen.

 


Deel deze pagina: